Există ceva fundamental pe care trebuie să știți despre meșteșugul broderiei?

Deoarece poate fi folosită în orice sector, broderia continuă să rămână populară în rândul oamenilor chiar și acum. Cu alte cuvinte, broderia este o modalitate excelentă de a adăuga o notă unică garderobei noastre și de a face hainele noastre să pară mai mult ca și cum ar fi fost făcute doar pentru noi. Așadar, dacă aveți nevoie de un serviciu de broderie, Limarom Masini de Brodat este aici să vă ajute cu metode de ultimă oră, care vă vor reduce drastic timpul necesar pentru efectuarea comenzilor.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru personalizarea îmbrăcămintei sau a altor textile cu un logo, cum ar fi uniforme, echipamente de lucru, textile promoționale sau alte materiale, Limarom Masini de Brodat este aici pentru a vă ajuta. Majoritatea oamenilor se gândesc la cusătura manuală atunci când aud cuvântul „broderie”, dar broderia industrială se referă la procesul de recreare a unui logo sau text folosind o mașină de brodat pe un număr mare de piese individuale.

Pentru a clarifica, prin broderie „robotizată” presupunem lucrări de ac realizate în întregime de un computer. Software-ul mașinii de brodat este folosit pentru a crea un program de brodat dintr-o grafică de bază.

Fișierul care indică mașinii de brodat ce cusături de cusat se numește „fișier de programare”. Scopul acestui fișier este de a instrui computerul despre cum să execute directiva.

Reproducerea anumitor culori necesită înfășurarea bobinelor de fir pe mașină. Firele sunt disponibile într-o mare varietate de nuanțe și texturi. De asemenea, dacă ai atât de multe ace, poți folosi un curcubeu de culori. Cu cât este mai mare semnificația, cu atât mai multe culori ale firului pot fi folosite pentru a broda motive complicate. De aceea oferim servicii de broderie logo într-o gamă largă de culori pentru a satisface cerințele dumneavoastră specifice.

În cele din urmă, se folosește un cadru pentru a fixa îmbrăcămintea de mașină, asigurându-se că nu se va mișca pe tot parcursul procesului de broderie. Dacă se schimbă, acul poate fi distorsionat sau distrus. Mașinile de brodat pot avea un singur cap sau mai multe capete. Odată ce setările necesare au fost făcute, software-ul de broderie poate fi activat, iar mașina va începe să coase. Numărul de cusături al broderii se va schimba în funcție de dimensiunea și complexitatea designului. Prin urmare, timpul și banii necesari pentru a crea o broderie vor depinde de acești factori. Prezența operatorului este totuși necesară și neprețuită chiar dacă broderia nu se face manual. Broderia de slabă calitate va rezulta din programarea incorectă.

Limarom Masini de rodat facilitează comanda de broderie pentru orice scop, fie că este vorba de confecţionarea uniformelor personalului sau pentru a adăuga o notă personală unei game largi de articole vestimentare şi textile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *