Ai un service auto și vrei să crești sentimentul de loialitate în rândul clienților? 

Fidelizarea clienților este una dintre cele mai grele sarcini pe care un business le poate avea. Și, cu toate că majoritatea se axează în principal pe creșterea numărului actual de clienți, veniturile și sustenabilitatea firmei se bazează pe serviciile oferite clienților deja existenți. Prin urmare, primul obiectiv din lista lucrurilor de care trebuie să ții cont este găsirea celui mai potrivit mod prin care îți poți păstra clienții. Deși poate părea dificil, iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a consolida cât mai bine relația de fidelizare cu clienții.

1. Încurajează pe cât de mult poți interacțiunea cu clienții 

Relațiile stabilite între brand și client sunt menținute prin interacțiuni. Comunicarea directă sau indirectă alimentează clienții, făcându-i mai predispuși să interacționeze cu produsele sau serviciile. În plus, prin simplul fapt că le transmiți sub o formă sau alta „părerea ta contează pentru brandul nostru”, se creează o conexiune și un sentiment de grijă.

Dacă afacerea ta nu are o prezență în mediul online și nu ții legătura cu clienții tăi, aceștia pot simți că nu au o relație atât de apropiată. Încearcă să remediezi acest lucru, pentru că toate firmele importante și serioase sunt active și în social media. La artforcars.ro, tratăm clienții ca pe o familie. Luăm în considerare părerile lor și nu uităm să ne revanșăm pentru încrederea și consecvența cu care apelează la serviciile noastre de detailing auto.

2. Surprinde clienții întotdeauna cu ceva special și neașteptat

Chiar dacă deții un business de tipul unui service auto, poți face gesturi neașteptate pentru clienții tăi. De exemplu, le poți oferi un cadou simbol sau măcar le poți lăsa un mesaj de ziua lor. Există o mulțime de modalități prin care le poți arăta cât de mult îi apreciezi. La rândul lor, aceștia îți vor comanda serviciile altora. Oamenii simt nevoia să împărtășească experiențe de neuitat cu ceilalți. Este treaba ta să găsești gesturile care îi impresionează.

3. Dezvoltă un program de recompense cu ajutorul unei aplicații software

Clienții sunt cei mai fericiți dacă primesc atenție și apreciere, iar una dintre cele mai bune modalități este prin intermediul programelor de recompense. Apelează cu încredere la o firmă de specialiști și dezvoltă o aplicație de software completă. Printre caracteristicile standard pe care vrei să le setezi, poți să-ți surprinzi plăcut clienții cu diverse reduceri și promoții. O aplicația software completă îți permite să faci o vizualizare completă a unui client, inclusiv istoricul reparațiilor.

Încearcă să te diferențiezi de concurență prin gesturi care să te aducă mai aproape de un nivel de loialitate mai ridicat. Cu acest indicator al satisfacției și calității relațiilor dintre angajați și administrație, dezvolți, în același timp, și gradul de încredere al subordonaților managerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *