Roju are oferte de nerefuzat pentru sezonul estival 2022

Cauți cele mai frumoase plaje din România ? De-a lungul Mării Negre, litoralul românesc are mai multe stațiuni de litoral renumite, precum orașele Mamaia și Constanța. Dacă coasta este mai degrabă stâncoasă și abruptă în sud, aceasta este formată din plaje lungi de nisip în apropierea Deltei Dunării. Mai mult decât atât, dacă cauți și câteva ponturi despre litoralul românesc oferte pentru 2022, Roju v-a pregătit câteva sugestii în acest sens. Vorbim, așadar, despre câteva locații cu adevărat speciale și unice în lume pe care merită să le vezi anul acesta.

Gura Portiței, patru km de nisip fin

Celebra plaja Gura Portiței este cu siguranță una dintre cele mai frumoase din Romania. Inițial un simplu sat de pescari, Gura Portiței este acum o fermecătoare stațiune pe litoral. În rezervația Dunării, plaja Gura Portiței este situata in inima naturii excepționale. Cu întinderile sale de nisip fin și apă foarte limpede pe unde navighează micile bărci de pescuit, plaja este de-a dreptul o încântare pentru pasionații de mare.

Plaja Tuzla, un golf fermecător înconjurat de natură

Această plajă superbă situată la 15 km de Tuzla găzduiește festivalul Dakino în fiecare an, în august . Ascultăm muzică electronică, luăm cursuri de yoga și participăm la ateliere. Mărginită de stânci mari cu vegetație luxuriantă, plaja Tuzla amintește de golfurile foarte tipice ale Mediteranei. Prin urmare, am putea spune încă de pe acum faptul că litoralul românesc are oferte în 2022 de nerefuzat.

Pe tot parcursul anului, iubitorii și grupurile de prieteni se plimbă acolo în căutarea naturii, a liniștii, a distracției într-un cadru cât mai intim și a relaxării.

Plajele din Constanța și Mamaia, ideale pentru relaxare și distracție într-un cadru cât mai modern

Îți place entuziasmul serilor calde de vară? Descoperiți plajele celor două principale stațiuni de pe litoralul românesc. Pline cu hoteluri și restaurante mari, acestea oferă tot confortul necesar turiștilor, începând cu șezlonguri, umbrele de soare mari, locuri în care copiii și părinții se pot aventura la sporturi nautice sau se pot înscrie în parcurile de distracție.

Plaja Sulina, între calm și voluptate

Plaja Sulina este situată la gura Dunării, cu vedere la Marea Neagră. Foarte lungă, este unul dintre cele mai bune locuri din țară, pentru a te relaxa departe de oraș. Se ajunge ușor acolo de la Sulina, luând o potecă care șerpuiește printre poieni. Dacă vă aflați vara acolo, nu ezitați să gustați pește la grătar, pentru că este un adevărat deliciu.

Plaje singuratice de pe malul Dunării

Pe malul Dunării, veți găsi unele dintre cele mai frumoase plaje din România. Printre acestea, plaja Gostinu este un colț privilegiat de natura la 30 km de București. Mărginit de o pădure mare, oferă un cadru idilic pentru o excursie în camping.

Cauți să afli mai multe despre litoralul românesc și oferte pentru 2022? Roju te va surprinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *