Câteva cazări de neratat din Skiathos

Dacă ați decis să mergeți în Skiathos anul acesta, trebuie să știți că superba insulă grecească este foarte ofertantă atunci când căutați o cazare în Skiathos. La drept vorbind, insula găzduiește unele dintre cele mai superbe hoteluri și plaje din Grecia. Insula este mică și este ușor să te deplasezi chiar dacă nu conduci. În aceeași zi, puteți vizita mai multe plaje, vă puteți bucura de un apus de soare uimitor și puteți lua masa în orașul Skiathos. Ce altceva ai putea cere? O multitudine de restaurante fantastice, baruri și grecii, cele mai bune gazde din Europa, completează o vacanță perfectă.

Capitala insulei, Skiathos Town, este cel mai mare oraș din Sporade . Este un oraș de coastă frumos, cu arhitectură istorică, înconjurat de natură superbă. Orașul se află pe o mică peninsulă aproape de colțul cel mai estic al insulei. Un port de pasageri aglomerat ocupă partea centrală a coastei sale de est. La sud de ea, există o mică insulă cu ruinele unei cetăți venețiane. De-a lungul promenadei de pe litoral, barurile, restaurantele și cluburile pline de viață servesc mâncăruri grecești delicioase. Există o stradă pietonală frumoasă, cu magazine pentru fiecare portofel, mai multe biserici antice și un muzeu plin de culoare.

Cazare în Skiathos Town

Majoritatea hotelurilor de pe insulă sunt în orașul Skiathos, în special hoteluri de tip boutique. Vă sugerăm să rezervați cazare în Skiathos Town dacă vă pasionați de cultură și divertisment. Dacă intenționați să vă petreceți cea mai mare parte a timpului pe plajă, ar trebui să stați aproape de unul dintre ei.

La Piscine Art Hotel, Philian Hotels and Resorts

Fără îndoială, cel mai bun hotel din oraș este La Piscine Art Hotel, Philian Hotels and Resorts . Acest hotel de artă exclusivist oferă camere elegante, o piscină și un restaurant de top. Astfel, dacă sunteți în căutare de cazare în Skiathos, acesta este un loc ideal, pe care ar trebui să vi-l rezervați din timp. Mai mult decât atât, vă putem ajuta cu multiple oferte, pentru că la Fabrica de Vacanțe le avem pe toate dintre cele mai interesante.

Consultați cele mai recente prețuri și mai multe detalii despre cazare în Skiathos

De exemplu, dacă cauți ceva mai privat, atunci  Amira  este cea mai bună opțiune pe care o poți avea. Acest hotel de apartamente modern oferă camere cu vederi spectaculoase, o piscină și o grădină ce vă vor tăia răsuflarea prin peisajul pe care îl oferă, precum și datorită faptului că este un loc de-a dreptul impozant.

Fabrica de Vacanțe are grijă să vă surprindă cu călătorii în toată lumea, oferindu-vă oferte cărora nu le veți putea spune „pas”. Vino alături de noi în călătoria vieții tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *