Unde poti sa iti personalizezi tricourile

Nanana a apărut din dorința de a-și transforma pasiunea într-o carieră a unui tânăr artist vizual care dorea să îndepărteze obstacolele de pe drum. Așadar, pe site-ul oficial, orice artist care dorește să vândă o lucrare poate alege să deschidă un magazin virtual gratuit, care va acționa ca o expoziție de unde potențialii clienți pot cumpăra lucrarea dorită. După alegerea modelului preferat, acestea vor fi imprimate pe hainele noastre. In acest fel oricine poate beneficia de articole inedite, originale si de efect, precum si de imprimeuri handmade ale unui adevarat artist cu pasiune si dedicare pentru munca sa. Drept urmare, Nanana a devenit unul dintre cele mai mari branduri de hanorace, cămăși și tricouri personalizate din România, iar conceptul său creativ unic îi conferă un avantaj față de concurență.

Varietate și originalitate

Pe site-ul oficial, puteți alege să vizualizați toate lucrările unui anumit artist sau să răsfoiți categorii bine definite de lucrări de artă. Ele sunt definite fie de domeniul stilistic, conceptual sau estetic căruia îi aparțin, fie de sursa de inspirație care stă la baza creației lor. Astfel, puteți căuta desene simple, desene cu mesaje, citate familiare, sau modele extrem de complexe sau chiar abstracte. Există și lucrări bazate pe idei specifice, preluate din domenii de activitate precum film, muzică, teatru, sport, natură, desene animate, vedete, reinterpretări ale altor lucrări.

De asemenea, există diversitate și în gama de culori din care poate fi comandat produsul final. Disponibil în modele clasice în alb și negru sau în nuanțe mai intense precum albastru, roșu, roz și multe altele. Din punct de vedere al dimensiunii, domină varietatea, atât cu dimensiuni mici disponibile, de la XS, cât și  cele mai mari precum 3XL.

Calitate la cel mai înalt standard

În ceea ce privește furnizorii noștri de îmbrăcăminte, lucrăm doar cu mărci cunoscute, bine produse și responsabile. Prin urmare, produsele noastre sunt realizate din materiale naturale, de obicei 100% bumbac organic, însă și o combinație de bumbac sau alte materiale organice, asigurând un aspect estetic de lungă durată și fără cusur.

De asemenea, procesul de imprimare este unul responsabil. Cerneala folosită este pe bază de apă, iar procesul presupune pătrunderea ei direct în țesătură, permițând păstrarea eficientă a culorii în ea fără a compromite calitatea și finețea materialului.

Pe parcursul activității noastre, suntem ghidați de principiile durabilității și responsabilității sociale, calități recunoscute și recompensate de prestigioase organizații independente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *